Home » Eropuit

Eropuit

Ontdek samen de leukste actieve uitstapjes in de buitenlucht. Ik bezoek graag pretparken, speeltuinen en openlucht musea. Ook ben ik niet vies van een mooie stadswandeling langs historische gebouwen en monumenten of een bezoek aan een schilderachtog dorpje. Sinds kort heb ik ook de fiets ontdekt: een leuke manier om een wat grotere regio te bezoeken. Ik heb een voorliefde voor materieel en cultureel erfoed en ben een trotse bezitter van een Museumkaart. Als het even kan combineer ik een museumbezoek met een wandeling in de directe omgeving.

Heb je zelf ideeën voor uitstapjes in de buitenlucht waar Bestemming Buitenlucht beslist eens een kijkje zou moeten nemen? Laat het me weten via de contactpagina. En als het even kan breng ik een bezoek en schrijf ik er een review over. De onderstaande uitstapjes heb ik reeds gedaan.

Wandelen bij Fort Sint-Andries: wow!

Dit is nou echt een bijzonder uitstapje: wandelen van Rossum naar Fort Sint-Andries. Ideaal met kinderen die hier hun ogen zullen uitkijken. Maar ook...