Over

Kom mee naar buiten allemaal!

Bestemming Buitenlucht is een blog over wandelen en andere laagdrempelige activiteiten in de buitenlucht. Ik neem je mee naar waar ik ben geweest en vertel je waar ik blij van word. Niet te moeilijk, niet te ver van huis.

Altijd met een hang naar geschiedenis en bijzondere interesse in materieel en cultureel erfgoed. Ik wil zelf graag het naadje van de kous kennen en probeer mijn bijdrages daarom zo informatief mogelijk te maken. Maar ook enthousiast, leesbaar en met af en toe een knipoog. Ik neem de wereld serieus, maar mezelf soms wat minder.


Samenwerken?

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen, mits er voldoende raakvlakken zijn. Uitgangspunt bij samenwerkingen is voor mij dat we elkaar kunnen versterken en elkaars bereik vergroten. Wil je samenwerken en heb je ideeën hoe we elkaar een stapje verder kunnen helpen? Neem dan vooral contact op via Marko@bestemmingbuitenlucht.nl


Wie ben ik?

Mijn naam? Die is Marko.

Vader van drie kinderen. Partner van één lieve vrouw. Baasje van een border collie en een kruising border collie-labrador. Dat is ongeveer wie ik ben. Of in elk geval, met wie ik ben en van wie ik hou.

En ik hou van de buitenlucht. Gewoon van wat buitenlucht.

Ben ik een avonturier? Een outdoor-geek? Nee. Ik spring niet direct op de snowboard om off-piste naar beneden te razen. Ik hoef mezelf ook niet direct met een parachute van een klif te storten. Maar het mag ook wel weer wat (in)spannender dan een terrasje op het Leidseplein in de zon of een ijsje halen op zondagmiddag. Eigenlijk dus alles daar tussenin.

Vragen? Opmerkingen? Neem contact op!

Bestemming Buitenlucht staat open voor vragen, opmerkingen, suggesties, lovende woorden of opbouwende tips. Je kunt me mailen via Marko@bestemmingbuitenlucht.nl