Home » Wandelen

Wandelen

Wil je wandelen, maar weet je niet waar? De mooiste wandelingen in de Benelux vind je bij Bestemming Buitenlucht. Ik loop de wandelingen eerst zelf en schrijf er uitgebreide reviews over. Waarom? Omdat wandelen te mooi is om voor mezelf te houden. En ik hoop je op ideeën èn alvast in de stemming te brengen.

Ik hou vooral van natuurwandelingen, maar doe ook graag een stadwandeling langs bijzondere gebouwen of historische plekken.

Op de kaart hierboven kun je de beschreven wandelingen geografisch vinden. Je kunt inzoomen, of op de spelden klikken. Of kijk hier beneden voor de artekelen op chronologsche volgorde. De meest recente staat bovenaan.  Meer wandellinks? Kijk eens naar wandel.linkpaginas.nl.

Deltawerk // in Waterloopbos

Wandelroutes in het Waterloopbos

Mijn tip van de dag: probeer één van de wandelroutes in het Waterloopbos uit! Het Waterloopbos in de Noordoostpolder is namelijk een van de meest...

Trappisten wandelroute in Zundert

De trappisten wandelroute in Zundert (Noord-Brabant) combineert misschien wel mijn twee meest favoriete tijdsbestedingen: wandelen en bier drinken...