Samenwerken met Bestemming Buitenlucht

Samenwerken met Bestemming Buitenlucht

Bestemming Buitenlucht maakt bijzondere bestemmingen in de Benelux toegankelijk voor een geïnteresseerd publiek. Bijzondere natuur, bijzondere dorpen of bijzondere geschiedenissen. Samen ontdekken we de mooiste plekjes, het liefste wandelend. Ik neem je mee naar waar ik ben geweest en vertel je waar ik blij van word. Niet te moeilijk, niet te ver van huis.

Ik onderscheid me door een historische insteek en extra interesse in materieel en cultureel erfgoed. Ik wil zelf graag het naadje van de kous kennen en schrijf mijn bijdrages daarom zo informatief mogelijk. Maar ook enthousiast, leesbaar en met af en toe een knipoog. Ik neem de wereld serieus, maar mezelf soms wat minder.

Wandelroutes

Bestemming Buitenlucht is specialist in het ontwerpen van wandelroutes, een ideaal middel om uw klanten de omgeving te laten ervaren. We rijgen de mooiste en interessantste locaties aan elkaar tot een aantrekkelijke route.
We zoeken altijd naar een prikkelend thema. Bijvoorbeeld de Drielandenwandeling door Het Smalste Stukje Nederland, waarbij je van België dwars door Nederland naar Duitsland wandelt (en weer terug). Of de meest groene wandeling van Rotterdam, een stadswandeling bijna uitsluitend door natuur en dorpse straten.
Mijn wandelroutes gaan gepaard met stap-voor-stap routebeschrijvingen. Deze zijn te printen en kunt u op papier aan uw klanten aanbieden. Via een QR-code wordt het bijbehorende blogartikel op Bestemming Buitenlucht opgevraagd met veel achtergrondinformatie. Er is plaats voor uw eigen logo. Ook wordt er een gpx-bestand gemaakt voor navigatieapps en wordt de wandelroute beschikbaar gesteld via internet.

Artikelen

Heeft u een bestemming die u graag in het zonlicht wilt zetten? Mijn blogartikelen zijn uitgebreid (minimaal 1000 woorden), inhoudelijk gedegen en historisch onderlegd. Maar altijd lekker leesbaar en enthousiast.

Niemand zit te wachten op een dertien-in-een-dozijn-blogpost. Samen zoeken we daarom naar een unieke insteek, waardoor het artikel opvalt en goed scoort in zoekmachines. Ik bezoek de bestemming altijd zelf voordat ik erover schrijf.

Fotografie

Voor het gebruiken van foto’s van Bestemming Buitenlucht bied ik een niet-exclusieve gebruikslicentie aan, voor onbeperkt gebruik, zowel in print als online.

Interesse in samenwerking?

Heeft u interesse in een samenwerking, neem dan contact op via marko@bestemmingbuitenlucht.nl.